Selecció i Headhunting

Seleccionem incorporant valor a les empreses

 • Headhunting

 • Executive Search

 • Selecció per Competències

 • Selecció amb Visió de Gènere

 • Selecció Responsable

 • Avaluacions tècniques i psicotècniques

 • Assessment Center

L’exigència de valors més enllà del que és econòmic a l’hora de buscar feina està obligant a flexibilitzar les empreses i canviant la manera de liderar. El nostre mètode de selecció conscient cerca atraure més i millor talent i promoure una incorporació sana i un desenvolupament saludable dins de la companyia. Així, ens trobem diàriament amb la necessitat de nous llocs que no només requereixen l’anàlisi de les candidatures per seleccionar la que s’adapta millor a l’empresa, sinó que també necessiten treballar una política transformadora de la seva realitat interna, amb una visió més holística del que significa el benestar. Perquè els costos ocults d’evitar el procés de canvi són molt més elevats que no pas iniciar el procés per treballar d’una altra manera aconseguint així ser més eficients, responsables i sostenibles.

Consultoria 360º i acompanyament a totes les fases del procés de selecció

El principal valor de les empreses són les persones. Per això, quan les empreses ens plantegen la necessitat de noves incorporacions, l’equip de Selecció i Headhuting de MeHR ho fa des d’una visió Keep On Growing (KOG): un procés de consultoria 360º que abasta des de la immersió en l’organització i la seva cultura fins a l’estudi del context i l’entorn laboral en què es desenvoluparà el procés de selecció, així com l’elaboració de l’estratègia de captació de talent o l’estudi dels entorns òptims per trobar les persones candidates que s’adaptin millor al lloc. Tot això des de l’acompanyament en totes les fases del procés, de la presentació de candidatures a la contractació, passant pel onboarding o la proposta daccions per fidelitzar el talent, com la formació o la promoció de la salut i el benestar, entre altres.

 • Selecció conscient i estratègica

 • Atracció de més i millor talent

 • Accions de fidelització

 • Presents a totes les fases del procés

El nostre mètode

Immersió

Ens endinsem a les empreses per analitzar els avantatges competitius que atrauen i fidelitzen el talent.

Kick-off

Ens reunim amb Hiring Manager per a la descripció de la posició, però també del context i l’entorn laboral en què es desenvoluparà el procés de selecció.

Employer branding

Dissenyem lestratègia datracció de talent específica per a la posició.

Recerca

Estudiem entorns, col·lectius i llocs on trobar els perfils professionals desitjats.

Avaluació

Busquem el match perfecte entre el lloc, l’equip i la cultura empresarial.

Acompanyament

Estem presents a totes les fases del procés, des de la presentació de candidatures a la contractació.

Onboarding

Donem suport a les empreses a la fase d’incorporació de les persones empleades.

Fidelització

Seguim el període dadaptació i proposem accions de valor per fidelitzar talent, orientades al benestar laboral ia la promoció del desenvolupament professional.

Programes de Selecció

Talento y punto

Tests per avaluar les dimensions del talent.

Roda de motivadors i competències emocionals que determinen la conducta de cada persona i ajuden a conèixer quin és el seu estil de comportament.

Identifica, desenvolupa i potencia les soft skills de les persones de la teva organització en les noves incorporacions o promocions internes per a un encaix perfecte en la posició

Busques un nou projecte?

Consulta les nostres ofertes de feina.

Si no en trobes cap que s’ajusti al teu perfil o expectatives, envia’ns el teu currículum perquè valorarem la teva candidatura en futurs processos de selecció.

Olga Muñoz

Selecció i Headhunting

En què et podem ajudar?

Si vols ampliar la informació sobre algun dels nostres serveis de Selecció i Headhunting